Min mor har fået fred, men hvor skal jeg nu bo?

Hej, jeg mistede min mor til kræft. Det hele skete lige pludselig. min mor fortalte mig at hun havde kræft. Jeg kunne ikke se alvoren i det pga. mange af min familie havde vundet kampen om kræft. Jeg fik det værste opkald i mit liv, min onkel fortalte mig at hun nu fik fred. Jeg faldt på gulvet efterfølgende græd jeg uendeligt. Jeg havde ikke kontakt til min far i 6 år og nu vil han passe på mig. Mit dilemma er så at jeg ikke ved hvor jeg skal bo jeg vil altid føle mig velkommen hos min mormor dog hun kan ikke forsørge mig. Hos min far vil jeg ikke føle mig velkommen men han vil ku forsørge mig


Svar

Kære Læser

Først og fremmest godt du rækker ud og skriver til os.

Jeg er ked af at høre du har mistet din mor. Det lyder rigtig hårdt og svært for dig det du er i lige nu. Jeg kan forstå det er rigtig uvirkeligt og rodløst for dig. Det er rigtig hårdt at miste sin forældre så tidligt i livet, og det hele lyder meget pludseligt for dig at det er sket. Tårerne kan være uendelige, når man får sådan en besked som din onkel gav dig. Jeg kan selv stadig huske da jeg fik opkaldet at min far var gået bort. Det føltes som en kæmpe mavepuster, også selvom at jeg var forberedt på at det kunne ske. Jeg følte mig enorm ensom efter min far gik bort, da det var rigtig svært for andre både at snakke om det, men også at forstå hvordan det er at miste en forældre.


Det lyder meget ensomt det du går igennem nu, hvor du ikke rigtig ved hvor du skal bo. Hvis der er noget man virkelig har brug når man er i sorg, så er det en base som et sted at bo hvor der er trygt. Et par måneder efter min far gik bort, havde jeg heller ikke noget sted at bo. Det at være i dyb sorg, og ikke at have et sted at bo hvor jeg følte mig tryg, slog mig helt ud af kurs og gav mig mange søvnlæse nætter. Så jeg kan virkelig godt forstå du synes er hårdt. Hvis din far og mormor bor forholdsvis tæt på hinanden, kan du måske bo hos din far som kan forsørge dig og se om I kan få en relation igen. Og så besøge din mormor lidt ofte hvor du føler dig mere hjemme.


Efter min fars død, tog jeg meget afstand til min mor. Vi håndterede tabet meget forskelligt, og det var derfor svært for mig at være sammen med hende. Jeg har nu her efterfølgende prøvet at bygge en relation op til min mor igen. Hun bliver ikke den samme som før min far døde, og det gør jeg heller ikke. Men vi prøver at skabe en ny relation med nogen nye hyggelige traditioner.


Hvis du har lyst til at snakke med andre der også har prøvet at miste er du meget velkommen til at ringe til sorglinjen. Vi har åbent hver dag fra 17-21


Jeg håber min historie kan hjælpe dig hen i mod en beslutning.


Jeg håber det bedste for dig. Pas på dig selv


Kærlig hilsen

Caroline