Min mor har kræft

25-årig kvinde fra Hovedstaden, hvis mor er syg


Hej Børn, Unge & Sorg

Jeg står i den situation, at min mor er syg af lungekræft. Hun har fået at vide, at hun er uhelbredelig. Jeg har længe kæmpet med at skulle være en støttende datter, samtidig med at skulle passe studie, arbejde og mine veninder.


Nu har min krop sagt stop og jeg har fået stress. Jeg oplever mange angstanfald, som jeg ikke kan finde ud af at kontrollere. Det hele er meget overvældende og frustrerende samtidig. Jeg har brug for hjælp til at finde indre ro, og hjælp til at kunne samle alle mine tanker.


Jeg håbede på at gruppesamtaler hos jer kunne hjælpe. Jeg har en veninde der har anbefalet jer, da hun selv mistede sin mor til kræft.


Svar

Kære dig


Jeg er rigtig ked af at høre, at din mor er blevet erklæret uhelbredelig syg. Det er en så ufattelig hård situation at stå i. Det er så stærkt, at du har fundet ud af, at du har brug for hjælp til at håndtere alle de svære følelser.


Min mor var også syg med uhelbredelig kræft og det gik aldrig op for mig, hvor meget jeg blev påvirket af det, før lang tid efter hendes død. Da jeg endelig indså, at jeg havde brug for hjælp, startede jeg i en samtale gruppe her hos Børn, Unge og Sorg og det var virkelig en stor hjælp.


Det var meget givende for mig at snakke med andre på min alder, der havde været i samme situation som mig. Vi kunne spejle os i hinanden og finde støtte, hvor andre i vores netværk havde svært ved at forstå, hvad vi gik igennem. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg havde indset, at jeg havde brug for hjælp inden min mor døde og jeg har kun hørt godt om de forløb, der er for unge med syge forældre.


Derfor vil jeg helt klart anbefale dig at tage kontakt til vores professionelle rådgivning, de kan hjælpe dig videre og finde ud af, hvad der er den rigtige hjælp for dig. Det kan du gøre, ved at udfylde formularen via dette link.


Håber du finder din indre ro og får samling på dine tanker igen. Du skal være meget velkommen til at benytte dig af vores andre frivilligdrevne tilbud. Vi sidder klar til at chatte og snakke i tlf., omkring alle de svære ting vedrørende sygdom og død, hver dag kl. 17-21.00.


Kærlig Hilsen


Lea