Samtalegruppe

Mor fra Hovedstaden, der søger samtalegruppe til sin 20-årige datter


Jeg skriver på vegne af min datter på 20 år, som er blevet henvist til Jer, da hun ønsker at få hjælp i en samtalegruppe.


Svar

Hej med dig


Hvor er det godt du tager kontakt til os og hjælper din datter med at få hjælp, selvom det lyder til at være en hård tid, som I står i lige nu.


Jeg sidder herinde som frivillig, fordi jeg har mistet min far, og har selv haft stor gavn af at gå i en gruppe med andre unge, som kunne afspejle de følelser og tanker, som jeg sad med. På den måde havde jeg et sted til min sorg, som gjorde, at jeg ikke følte mig helt alene i verden med alle mine tanker. For mig var det rigtig rart at få hjælp til at sætte ord på alt det svære. Vi har samtalegrupper herinde i Børn, Unge og Sorg for henholdsvis sygdom og død i familien.


Jeg vil råde jer til at tage kontakt til den psykologiske rådgivning, som kan hjælpe jer med at finde det tilbud, som passer aller bedst til din datter. De kan kontaktes på følgende link, hvor I bedes udfylde nogle oplysninger, og efterfølgende vil de tage kontakt til jer. Klik HER.


Din datter og dig er også meget velkommen til at tage kontakt til Sorglinjen, som har åbent alle dage fra klokken 17-21. Der sidder frivillige klar til at lytte og snakke om alt det der fylder ved alvorlig sygdom eller død. Alle frivillige har mistet en nærtstående og vil gerne dele ud af deres erfaringer – også når det gælder sygdom. Vi kan kontaktes enten på telefon eller chat. I finder flere oplysninger på følgende link .


Jeg håber, I kan bruge svaret og håber alt det bedste for jeres familie.


Mange tanker fra Caroline.