Søger gruppesamtaler til kollega, der har mistet sin mand til kræft

Hej

Jeg skriver som AMR [arbejdsmiljørepræsentant red.] – jeg har en kollega i 50erne, som har mistet sin mand til kræft. Hun har ikke nogen, hun kan tale med og jeg ved, at I tilbyder gruppesamtaler til voksne. Men er i tvivl om hun i sin aldersgruppe kommer i betragtning. Hun ville skulle til Odense, hvis det er. Jeg har lovet hende at hjælpe med at finde information.

På forhånd tak!

A.


Svar

Kære A.


Tusind tak for din henvendelse. Jeg er ked af at høre at din kollega har mistet sin mand.


Det er rigtig dejligt at se, at du støtter op om din kollega, og hjælper hende med at finde en samtalegruppe. Som det ser ud lige nu, kan vi i Det Nationale Sorgcenter desværre ikke tilbyde gruppeterapi til hende, da vores “ældre”-gruppe først starter fra 65 år. Vi håber selvfølgelig på at vi med tiden kan udvide vores tilbud til flere aldersgrupper.


Dog kan jeg henvise dig og hende til hjemmesiden sorgvejviseren.dk, hvor man kan finde sorgtilbud i nærheden af hvor man bor. Ellers kan jeg foreslå at kontakte Kræftens Bekæmpelse, nu når hun har mistet til kræft. Derudover er hun altid velkommen til at kontakte os på Sorglinjen på 70 20 99 03. Vi frivillige sidder klar på telefonen alle dage fra kl. 17 – 21, og vi har alle personlig erfaring med at miste.


Jeg håber I finder frem til den rette løsning.


Mvh


Line, Frivillig på sorglinjen