Søger støtte i sorg

Kvinde fra Hovedstaden, der søger hjælp til sin 11-årige datter

Jeg skriver for min datter. Hendes far er alvorlig syg med kræft. I går aftes var vi ved at miste hendes far. Min datter isolerer sig mere og mere og har svært ved at gå i skole. Jeg er meget bekymret og har også selv brug for infomation om, hvilke tilbud der kunne passe min datter, da hun er meget ensom med angst og sorg.


Svar

ak for din mail, det lyder virkelig hårdt for Jer begge 2.


Det er rigtigt svært, når ens barn er ved at miste sin far. Det er meget forståeligt, at hun har svært ved at gå i skole, hvis hun ved, at hendes far kun har kort tid igen. Jeg har selv mistet min søn, han fik hjertestop og lå i 4 døgn uden at vågne op, inden han døde og det eneste jeg havde lyst til var, at være hos ham i hvert minut i den tid, hvor han var her.


Hvad med dig selv, hvordan har du det i alt det her? Hvis du har brug for en snak med en, som selv har været i en lignende situation, så er du også velkommen til at ringe til os. Vi sidder på telefonen hver dag imellem kl. 17.00 og 21.00 på telefonnummer 70 209 903.


I Det Nationale Sorgcenter, Børn, Unge & Sorg er der mulighed for, at din datter kan få psykologhjælp, hvis det vurderes at være hjælpsomt. Der er et skema som du kan udfylde og du vil blive kontaktet af en psykolog.


Der er også mulighed for, at få hjælp hos Kræftens Bekæmpelse. Du kan ringe og tale med Kræftlinjen på telefon 80 30 10 30 hverdage mellem kl. 9-21 og weekenden mellem kl. 12-17. De har også en chatrådgivning og brevkasse.


Masser af varme og omsorg til Jer begge 2, knus og kram fra Marianne