Få sørget rigtigt

Hej sorgcenter,

Jeg vil gerne snakke med en psykolog om hvordan jeg kommer videre, men samtidig får sørget rigtigt, efter min far gik bort her i februar, efter mange år med alzheimers

Hilsen LF


Svar

Kære Louise,


Tak for dit brev.


Jeg er ked af at høre, at du har mistet din far og sender dig mine allervarmeste tanker og medfølelse. Jeg har selv mistet min far til Alzheimers og ved, at det kan være et langt og pinefuldt forløb.


Jeg ved ikke, om du kan genkende dette, men jeg følte egentlig, at jeg mistede ham flere gange undervejs, første gang, da han fik sin diagnose og senere, da det blev svært at opretholde en dialog med ham. Til sidst, da han endelig fik fred, mistede jeg ham en gang til.


Det lyder som en rigtigt god idé at tale med en psykolog. Du har været igennem en lang og hård periode i dit liv, og det giver god mening at få hjælp til at få bearbejdet tanker, følelser og oplevelser.


For at komme i kontakt med Børn, Unge og Sorgs psykologer skal du gå ind på vores hjemmeside HER.Når du har udfyldt kontaktformularen på siden, så vil en af vores psykologer ringe til dig hurtigst muligt.


Udover samtaler med en psykolog, tilbyder vi også Caféaftener og Samtalegrupper for unge. Det står der meget mere om på vores hjemmeside og på facebook.


Jeg ønsker dig alt det bedste og håber, at du får hjælp til at bearbejde din sorg over din fars død.


Varme hilsner


Tine S.