Besøg vores online tilbud:

SMS

Brevkasse

Chat

Sorglinjen

Opret dig som bruger

Du skal oprette dig som bruger for at skrive indlæg. Det gør du i den grå boks ude til højre. Er du allerede oprettet som bruger, logger du blot ind og vælger det Forum, der passer til dig og din situation nedenunder.

HUSK: Forum giver mulighed for at dele erfaringer og støtte hinanden indbyrdes. Vi beder derfor om, at I holder en god tone og passer på hinanden.

OBS: I forbindelse med at vi har fået ny hjemmeside og nyt system, har det desværre ikke været muligt at overføre tidligere brugere til det nye system. Vi undskylder mange gange over for tidligere brugere, som er nødt til at oprette sig på ny og oprette nye indlæg. 

Regler for Forum

Når du opretter dig som bruger af Forum, accepterer du samtidig reglerne herunder. Hvis du overtræder dem, er vi desværre nødt til at redigere eller slette dit indlæg.

1. Hold en god tone. Er der noget, du er utilfreds med, så kontakt i stedet os i Børn, Unge & Sorg på info@sorgcenter.dk eller på tlf. 70 266 766.

2. Begræns dine personlige oplysninger. Tænk over, hvilke oplysninger du giver om dig selv og andre. Lad fx være med at oplyse adresse, telefonnumre, email, navne, link til en personlig hjemmeside.

3. Pas på dig selv. Det er af sikkerhedsmæssige grunde forbudt at udveksle personlige oplysninger og aftale at mødes. Hvis du har brug for at mødes med andre i din situation, så ring til os i Børn, Unge & Sorg.

4. Det er forbudt at reklamere og støde eller skræmme andre.

5. Brug ikke Forum til at stille spørgsmål i forhold til skoleopgaver eller andet. Læs først her eller ring i stedet og tal med de frivillige, som sidder klar ved telefonen mandag til torsdag fra 17-21 på 70 209 903. 

tekniske problemer ring 70 266 766

Tekniske problemer?

Ring på 70 266 766 (kl. 9-15) eller skriv til info@sorgcenter.dk.