De frivillige – peer to peer

Webinar om peer to peer-metoden og frivilligt arbejde

Webinaret vil handle om vores frivillige, om peer to peer-metoden og hvad det kræver at være frivillig. Vi vil tegne en profil af en frivillig – hvem er de, og hvor mange har vi i Det Nationale Sorgcenter?

Ligeledes bliver vores forskellige tilbud præsenteres, som bemandes af vores frivillige – heriblandt sorglinjen, cafeaftener og konceptet Fortrolige Voksne.

Sådan fungerer det

Når du køber adgang til webinaret, vil du modtage en optaget version på mail. Vær opmærksom på, at der kan gå op til tre hverdage, fra du gennemfører dit køb, til du modtager webinaret på mail.

Du har adgang til webinaret i 6 måneder fra den dag, du modtager webinaret på mail.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til dig, som arbejder med frivillige og/eller peer to peer-metoden eller til dig, som ønsker en gennemgang af Det Nationale Sorgcenters (frivilligbaserede) tilbud.

Seks sammenhængende webinarer

Webinaret er det sjette ud af seks webinarer fra Det Nationale Sorgcenter. Du kan se webinarerne enkeltvis eller kombinere flere.

Emnerne spænder bredt fra børn som pårørende og hvilke barrierer de professionelle har, børn og sorg og kroppens hukommelse, brevskrivning som metode, familiebaseret terapi ved en international sorgforsker og endelig et fokus på peer-to-peer metoden i forhold til vores frivillige.

Oplægsholder

Preben Engelbrekt
Preben Engelbrekt
Direktør og stifter
Cand.scient.soc, psykoterapeut MPF og socialrådgiver
Kontakt os

Har du spørgsmål til det konkrete webinar eller til vores øvrige aktiviteter og tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på kompetenceudvikling@sorgcenter.dk.