Unge og sorg

Webinar om unge og sorg

Oplægget sætter fokus på unge der mister en forældre eller en søskende, deres reaktioner og risiko for mistrivsel. Oplægget vil kort introducere udviklingspsykologi hos teenagere og unge voksne, og de forskellige aldres udfordringer og behov i forbindelse med tab. Hvad betyder tabet for familien og hvilken betydning har netværk og venner.

Sådan fungerer det

Når du køber adgang til webinaret, vil du modtage en optaget version på mail. Vær opmærksom på, at der kan gå op til tre hverdage, fra du gennemfører dit køb, til du modtager webinaret på mail.

Du har adgang til webinaret i 6 måneder fra den dag, du modtager webinaret på mail.

Målgruppe

Webinaret henvender sig til alle professionelle, der møder børn og unge som efterladte, der har mistet deres far, mor, søster eller bror.

Seks sammenhængende webinarer

Webinaret er det tredje ud af seks webinarer fra Det Nationale Sorgcenter. Du kan se webinarerne enkeltvis eller kombinere flere.

Emnerne spænder bredt fra børn som pårørende og hvilke barrierer de professionelle har, børn og sorg og kroppens hukommelse, brevskrivning som metode, familiebaseret terapi ved en international sorgforsker og endelig et fokus på peer-to-peer metoden i forhold til vores frivillige.

Oplægsholder

Thomas Sønderby Boesen
Thomas Sønderby Boesen
Specialpsykolog i Børn, Unge & Sorg, en del af Det Nationale Sorgcenter
Kontakt os

Har du spørgsmål til det konkrete webinar eller til vores øvrige aktiviteter og tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på kompetenceudvikling@sorgcenter.dk.